Успешни приказни

Влатко Стефановски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Нашиот најголем музички амбасадор низ светот, големиот гитарист Влатко Стефановски е наш гостин во најновото издание на Џентлмен Магазин.

Музичарот кој важи за вистински џентлмен зборуваше со Жарко на многу теми. Забавно, емотивно, едукативно.

Бидете со нас во среда од 20:45 на МРТ1.

 

За авторот

The Gentleman