Мода

Внукот на Џани Ањели, Лапо Елкан, е маж со одличен стил (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Внукот на Џани Ањели е маж со свој стил. Препознатлив, шик, екстравагантен во некој поглед, но е препознатлив и оригинален. За него нема ден, а да не е дотеран. Тоа е одлик на италијаните. Секоја чест. Лапо Елкан имал од кого да учи. Неговиот дедо бил еден од најголемите џентлмени и бизнисмени во светот и важел за човек со стил. За сите вие што не сте знаеле Лапо Елкан е креатор на новиот Фиат 500.

За авторот

The Gentleman