Стил

Во чест на Џорџ Мајкл! Неговиот стил низ 17 фотографии

Vogue Hommes одаде почит на Џорџ Мајкл, преку една галарија која ќе не наврати на неговиот препознатлив мангупски стил.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)