+18

Во сексот не постојат граници, но има еден фетиш кој се повеќе мажи го “обожаваат”

Напишано од The Gentleman

Се повеќе мажи во светот, сакаат да даваат огромна количина на пари на жените кои ги малтретираат. Секс фетишите повеќе не се табу тема, се повеќе има и мажи и жени кои сакаат да зборат за нивните сексуални фантазии. Но во денешно време, се појави еден нов фетиш кој е тренд, а многумина од нас ќе не изненади. Станува збор за финансиска доминација на која мажите трошат големи суми на пари.

Сигурно сте слушнале за женска доминација, каде што жената се претвара како да е господарка над мажот и која му наредува да прави што таа ќе посака. Мажите денеска, буквално им плаќаат на жените и ги молат да бидат доминантни над нив. Поената е парите да се дадат за време на сексуалниот чин, меѓутоа, главната работа во овој чин е дека станува збор за поголеми суми на пари, а тоа е она што ги возбудувало мажите.

Овој фетиш е многу познат под името, FINDOM. Се разбира дека ова може да биде фетиш на оние мажи кои имаат големи количини на пари.

За авторот

The Gentleman