Успешни приказни

Во среда (05.05) во Џентлмен Магазин гости ни се Анѓелка Пеева Лауренчиќ и Филип Ивановски (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Во среда на 05 мај, ве носиме во деловниот свет, во светот на добрите навики со една прекрасна дама, Анѓелка Пеева Лауренчиќ, дама од која може многу да се научи.

Зборуваме и со еден исклучетлен џентлмен кој неуморно се труди да ни ги втемели добрите навики и културното однесување, Филип Ивановски од Пакомак.

#бидиџентлмен​​​​​​​​​ #негувамедобринавики

СРЕДА, 05.05.2021- 20:45 часот на МТВ 1

БИДИ ДЕЛ ОД СВЕТОТ НА ЏЕНТЛМЕНИТЕ И АЈДЕ ЗАЕДНО ДА НЕГУВАМЕ ДОБРИ НАВИКИ!

За авторот

The Gentleman