Водич за патување

Во време на пандемија ве носиме на прошетка до Куба (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Во време на пандемија, кога сите граници ни се затворени, кога не сме мрднале повеќе од една година, не ни останува ништо друго освен да гледаме добри видеа од познати светски дестинации, кои ќе ни доловат што пропуштаме.

Денеска ќе ве однесеме на Куба. Уживајте.

За авторот

The Gentleman