Стил

Водич кој ќе ви помогне правилно да ги врзувате вашите чевли

Напишано од Nikola

Сега е период на свадби каде секој човек сака да се претстави во своето најдобро светло преку неговиот изглед и дизајн. Доколку ги носите вашите чевли заврзани на ист начин како вашите патики, тогаш вие правите голема грешка. Одредени стилови како популарното цик-цак врзување е премногу кежуал за формална чевла, што ја прави да изгледа неуредна и непривлечна. Многу подобра алтернатива претставува класичното, рамно врзување кое е карактеристично по паралелните линии. Овој начин дава поостар изглед на вашиот идеален чевел и е поприменлив кај поголем дел од мажите. Да не одолговлекувам повеќе, видеото ќе си го каже своето.

 

За авторот

Nikola