Селебрити Стил

Војничкиот стил на Марко Марк ни зема внимание

Напишано од Mr. M

Познатиот македонски водител на емисијата, Утринска на Телма, Марко Марк, уште еднаш покажа дека добро го владее стилот. Марко Марк е еден од мажи кои води грижа за својот изглед. Преку еден ненаметлив стил кој што изгледа совршено на него, Марко знае како да ги комбинира парчињата.

Она што денеска ни остави впечаток и го видовме е неговата војничка комбинација направена од кошулата на брендот Superdry, која е достапна и кај нас.

За авторот

Mr. M