Мода

Вратоврски кои ќе се хит оваа сезона

Напишано од The Gentleman

Вратоврската е еден од најдобрите аксесоари кои мажите ги имаат, или пак парчиња на гардероба. Уникатни се, даваат посебен изглед, и делуваат сериозно.

Имаме да ви прикажеме 5 вратоврски кои се хит за оваа сезона и ќе ви донесат унапредување на работното место доколку носите некоја од нив.

ПЛЕТЕНА ВРАТОВРСКА

УЧИЛИШНА ВРАТОВРСКА

УМЕТНИЧКА ВРАТОВРСКА

ШИРОКА ВРАТОВРСКА

СВИЛЕНА ВРАТОВРСКА

 

За авторот

The Gentleman