Водич за патување

Време е да мислите на летен одмор надвор од медитеранот – Tenerife

Напишано од Пјер

Не должиме многу, видеото се кажува.

10 работи кои вреди да ги направите доколку го посетувате Тенерифе

За авторот

Пјер