Филмови

Време е за нов понеделнички Friday.mk предлог филм

Напишано од Пјер

Знаеме дека вечерва има добри фудбали во Англиско и Италијанско, но сепак ние не се откажуваме од добар предлог филм во понеделник. Денес, немаме некое изненадување, само сакаме да ве потсетиме, оние кои не го гледале, да го погледнат вториот дел на Sicario. Оние па кои не го гледале ни првиот, може да прават долга кино вечер.

Супер екипа на глумци, интересна тема, слободно гледање и во парови.

За авторот

Пјер