Метрополи

Време е за посета на Лондон

Напишано од Пјер

Денешниот предлог за шетање ни е Лондон. Тргнете на страна тоа дека е лошо времето, и посетете го срцето на Британија уште оваа зима. Супер период за празнична атмосфера, за посета на некој фудбалски натпревар на Boxing days, за шопинг, и за одлични Инстаграм сториња. Затоа одма одете на Визер, пријавете се за виза, најдете смештај на AirBnB, и направете агенда. Видеото ќе ви помогне, но наш предлог е да разгледате што атрактивно има и во околина на Лондон (како Кембриџ и слично). Уживајте –

За авторот

Пјер