Стил

За добар почеток на работната недела, три модни комбинации од Рајан Рејнолдс

Напишано од Mr. M

Еден од најпознатите актери денеска во Холивуд е Рајан Рејнолдс. Покрај успешната филмска кариера, тој се покажа дека е способен и успешен и во светот на бизнисот лансирарќи го својот бренд, пијалокот Aviation Gin.

Пијалокот кој успешно се продава низ светот, а е негова креација. Пред неколку дена тој направи елегантна фотосесија наменета за неговиот бренд прикажувајќи го како совршен придружник на еден модерен маж. Во фотосесијата Рајан можевме да го видиме во три бизнис комбинации кои што се идеални за есенскиот период.

Ако не знаете како, следете го Рејнолдс и ќе видите како треба да се носи еден маж ако сакате да изгледате успешно.

За авторот

Mr. M