Водич за патување

За оние кои сакаат да патуваат со стил, паметниот куфер Samsara (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Знаеме дека нема нешто подобро и позабавно од патувањето на различни дестинации, но они кои мора да одат на службени патувања поради работа, не мислат исто. Доколку сте една од оние личности кои постојано патуваат, веројатно се среќавате со оние проблеми од типот на каснење на летот или негово одложување и разни други непланирани работи. Поради овие причини е создаден Samsara паметниот куфер.

Микс од јаки и лесни конструкции со инзвонреден дизајн кој во себе содржи многу паметни функции. Го поврзувате вашиот куфер на вашиот паметен телефон преку апликација и доколку од било која причина тој се одалечи од вас, вие добивате нотификација на телефонот. Куферот е направен од алуминиум, но изгледа многу елегантно. Тој лесно може да се трансформира и како мала масичка за користење на лаптоп што е одлична функција за моментите кога ви доцни летот или ви е одложен.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman