Мода

За сите љубители на скијањето, оваа година се враќа во ретро модата

Напишано од The Gentleman

Ретро модата на ски терените е нешто феноменално добро. После години напредна мода, со флуросцентни бои кои ве издаваа, сега повторно од оваа сезона се враќа во мода ретро боите кои се некој вид одбележување на ски терените.

Денеска ќе ви претставиме неколку модели на ретро гардероба за скијање. Од наочари до ски костуми.

За авторот

The Gentleman