Нега и одржување

Задолжителни вештини кои мора да ги знае секој маж до неговите 30 години

Напишано од The Gentleman

Џентлмените се во изумирање, и таа категорија на луѓе мора да ја вратиме. Ние како машки сајт постојано објавуваме содржини поврзани со тоа како еден џентлмен треба да изгледа и како да се однесува. Сепак, постојат неколку задолжителни вештини кои што секој господин мора, ама МОРА да ги научи до неговите 30 години.

  1. Да знае да се облече според приликата
  2. Да ги третирате сите луѓе еднакво
  3. Да водите грижа за своето тело и да одите во теретана
  4. Читајте се почесто и почесто
  5. Секогаш гледајте да бидете шармантен и културен
  6. Научете се како да го одберете правилното вино во зависност од приликата
  7. Патувајте почесто

За авторот

The Gentleman