Мода

Zara ни претстави нова машка колекција – GOOD TIMES

Кога ќе ни текне на машка мода, веројатно цвеќето не ви паѓа на памет. Сепак, брендот Zara се одлучи за цветни принтови за нивната најнова машка колекција. Станува збор за елегантна колекција која содржи голем број на сакоа, панталони, блејзери и кошули, а секоја од овие модни парчиња, содржи по некој цветен детал.

За авторот

martin