Успешни приказни

Жаре Бербер: Ние имаме паметни луѓе кои храбро и џентлменски ќе не однесат напред (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Среда, добро познат термин за Џентлмен Магазин. Добар пијалок и џентлменски муабети со кралот на ноќните свирки, Жаре Бербер.

Освен тоа ќе имате можност да научите за коктелите кои секој џентлмен треба да ги знае од најдобриот бармен кај нас.

СРЕДА, 03.03.2021- 20:45 часот на МТВ 1

БИДИ ДЕЛ ОД СВЕТОТ НА ЏЕНТЛМЕНИТЕ И АЈДЕ ЗАЕДНО ДА НЕГУВАМЕ ДОБРИ НАВИКИ!

#бидиџентлмен #негувамедобринавики

За авторот

The Gentleman