Кариера

Животни лекции од легендарниот Џек Николсон

Напишано од Mr. M

Џек Николсон е еден од оние легендарни култни актери кои важи за еден од најпознатите на сите времиња. Тој е човек кој има доста приказни со него и има доста поминато, па за многумина е идол на кој сакаат да се огледуваат.

Еве неколку животни лекции кои вреди да се прочитаат од него..

  • Мразам да давам совети, луѓето не ги прифаќаат
  • Бев горд на тоа како го одиграв Џокер, тоа го сметам а вистинско уметничко дело
  • Се срамам од ова, но јас читам само спортски страници
  • Мразам совети, освен кога јас ги давам
  • Секогаш сметав дека кошарката е најдобар спорт. Секогаш зборев, Бетмен и кошарка, вечерен спорт и вечерен стрип. Кошаркарите излегуваа навечер и имаа одлична гардероба и тоа сето носи одредена атмосфера на малолетничка деликвенција која е возбудлива.

За авторот

Mr. M