Кариера Луксуз

Животниот стил на Густав Магнар- третиот најмлад милијардер во светот

Напишано од Mr. M

Постои нешто интензивно интригантно за најбогатите луѓе во светот – и како трет најмлад милијардер во светот и најбогатиот човек во Норвешка, 24-годишниот Густав Магнар Вицо секако е привлечен лик кој што треба да го знаете.

Густав Магнар поседува речиси половина од норвешката рибарска компанија “Салмар”, акција која му била дарувана од неговиот татко кога имал само 19 години. Тој сега вреди неверојатни 1,9 милијарди долари, според Форбс.

Она по што е препознатлив е тоа што тој го документира својот екстравагантен животен стил на Instagram.

Погледнете надолу за да видите како третиот најмлад милијардер во светот го дели своето време меѓу неговото гламурозно семејство, егзотични празници, добивање тетоважи, купување скапа облека и инвестирање во локални технолошки стартапи.

View this post on Instagram

Cant wait to go back to 🇫🇷

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

View this post on Instagram

Paris 💙

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

View this post on Instagram

Joyeux 14 Juillet 🔵⚪️🔴🍾

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

View this post on Instagram

Straight up

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

За авторот

Mr. M