Стил

Животниот стил на Роберт Роби Телекабел преку фотографии

Напишано од Mr. M

Млад, реализиран, успешен! Сосптвеник на неколку компании, меѓу кои едната е меѓу најдобрите во Македонија, а пред брзо време го лансираше и најновиот мобилен оператор кај нас. Зарем има што повеќе да се каже за Роберт Роби Телекабел. Македонскиот бизнисмен кој е пример за успех и мотивација за многу млади луѓе за тоа како треба да се води еден бизнис.

Секој од нас во животот следи некои пример од некој веќе докажан бизнисмен од кој што може многу да се научи. Со самиот успех на еден човек, паралелно си доаѓа и одерен животен стил кој што некако е поврзан со успехот.

Покрај успешноста во бизнисот, многу луѓе се инспирираат од животниот стил на македонецот, Роби Телекабел. Љубител на адреналиснки спортови, добар стил, уживање во квалитетен пијалок и што уште не…

Животниот стил на Роби низ неколку негови фотографии…

View this post on Instagram

#20years #telekabel #success #trust 👊🏻✌️

A post shared by Robert Robi (@robert__robi) on

View this post on Instagram

#holidays #mykonos 📸 by @kostas151 👌✌️😊

A post shared by Robert Robi (@robert__robi) on

 

За авторот

Mr. M