Задолжително

Зошто секој маж треба да инвестира во квалитетен кожен паричник…

Напишано од martin
Сите велат дека нема поважна работа на светот од парите. Не би се сложиле целосно, но до негде е така. Со самото тоа се наметнува и тоа дека паричникот е доста битен. Ако носите нешто направено од лажна кожа или синтетички влакна, формата за многу брзо време ќе се уништи, а со тоа може да се уништат и парите кои ги носите во паричникот. Вистинскиот господин ги чува своите пари во рачно изработен паричник од високо квалитетна кожа.

Луксузниот македонски бренд SIGNORI знае колку е важно еден господин да биде комплетен. Соединувањето на оригиналното изработка и вниманието кон деталите со свеж стил и модерен став, брендот е посветен на создавање на безвременски модни парчиња за да ги задоволи модерните барања.

Затоа во продолжение ви претставуваме два модели на паричници од брендот SIGNORI кои можете да ги купите на првата и единствена онлајн продавница за мажи во Македонија, Fridayshop.mk 

Рачно изработен паричник. Моден детал во кој можете да ги складирате сите ваши документи за идентификација и вашите пари. Покрај тоа може да го користите и како футрола за вашиот мобилен телефон. Повеќе функции во едно!

Купи на следниот ЛИНК!

За авторот

martin