Мода

Зошто стилот на мажите од Струмица важи за пример во нашата држава?

Напишано од Пјер
Затоа што Струмичани го имаат Albedo Exclusive
А за тоа како започна целата приказна за Албедо, дознаваме од нашиот пријател Тони, кој воедно и говори нешто повеќе за стилот на Струмичани, но и преубавите Струмичанки.
Како прво, верувам дека јавноста кај нас не е запознаена, за тоа дека зборот Албедо значи нешто убаво, некаков блесок. Затоа, не за џабе, Македонците се горди кога говорат за некој дека е од Струмица, затоа што истиот е скоцкан од глава до пети. А тоа е многу лесно, затоа што повеќето од нив се редовни муштерии кај нас во Албедо, затоа што ние постоиме цело 20 години на пазарот, и сме секојдневен стилски пријател на модерните девојки и момци.
Но, морам да признаат дека девојките се тие што доминираат, кои освен тоа што тие секојдневно се грижат за својот изглед, тие се и секојдневен критичар на мажите. Девојките сакаат да инвестираат во себе, и не им е сеедно кога ќе видат маж со поголем избор на чевли од нив, па затоа секојдневно имаме борба во нашиот салон помеѓу машката и женската популација. Среќа имаме безброј квалитетни парчиња и за мажите и за девојките, па успеваме да направиме некаква рамнотежа 🙂
Затоа, ставете ја Струмица на вашата листа за дестинации за посета, и задолжително посетете ја екипата на Albedo Exclusive, и одберете ги вашите следни модерни обувки.

За авторот

Пјер