Селебрити

Зошто Винсент Касел важи за еден од најголемите фраери денеска?

Напишано од Mr. M

Стереотипите дека само убавите мажи мора да бидат секс симболи, одмана се заборавени. Убавината е релативен поим и има многу докази за тоа, па мажите кои се најпосакувани не се најубавите, туку најхаризматичните. ОСвен тоа, жените денеска се повеќе бираат интелектуални мажи или барем оние кои така делуваат.

Касел со својата појава дефинитивно влегува во атипичните мажи, сепак тој е еден од најпосакуваните мажи поради неговата харизма. Уште на самиот почеток кога тој влезе во врска со Моника Белучи, тој прерасна во вистински секс симбол.

Винсент е привлечен кај жените поради многу работи. Пред се тој потекнува од образована фамилија. Неговиот татко бил исто така познат актер, па тој во детството имал можност да се сретне со актерството и глумата и да се запознае со најпознатите актери во тоа време.

За авторот

Mr. M